Taysissa synnyttäminen -minne auto parkkiin?

Lasten hoitoon ja kasvattamiseen Tampereella liittyvä keskustelu.
Post Reply
Nea
Posts: 1
Joined: Fri Apr 29, 2011 1:47 pm

Taysissa synnyttäminen -minne auto parkkiin?

Post by Nea » Fri Apr 29, 2011 1:50 pm

Hei foorumilaiset!

Jos tulee omalla autolla synnyttämään TAYS:iin, niin minne auto kannattaa parkkeerata? Alueellahan on runsaasti erilaisia parkkialueita, joista kaikki taitavat olla maksullisia tavalla tai toisella? Mutta onko hinnoissa eroa ja jos on niin minne synnyttäjien kannattaa jättää auto (hommassahan voi yhteensä kestää 2-4 päivääkin, joten parkkimaksuista voi kertyä helposti melkoinen summa)?

juulia
Posts: 4
Joined: Fri May 06, 2011 10:14 pm

Re: Taysissa synnyttäminen -minne auto parkkiin?

Post by juulia » Sat May 07, 2011 7:20 am

Kun paikalle saapuu omalla autolla, niin ihan synnytyspäivistyksen ovien edessä on muistaakseni kiekollisia paikkoja, joissa tosin saa olla vain sen reilun puoli tuntia. Sen jälkeen pitäisi siis jonkun saada auto siirrettyä pidempiaikaiseen parkkiin. Pidempiaikasen parkin suhteen taas lienee järkevintä jättää auto puomin takana olevalle parkkialueelle, koska silloin voi maksaa koko summan pois lähtiessään, eikä tarvitse stressata rahan lisäämisestä mittareihin. Sitä en osaa sanoa tähän hätään, onko hinnoissa eroa eri alueiden välillä.

Anneli
Posts: 1
Joined: Sun May 08, 2011 8:22 pm

Re: Taysissa synnyttäminen -minne auto parkkiin?

Post by Anneli » Sun May 08, 2011 8:26 pm

Juulia tuossa jo vastasikin, mutta lisään sen verran, että ajankohdasta riippuu myös hieman mihin auto kannattaa aluksi laittaa parkkiin. Jos tulee illalla kuuden jälkeen niin perinteisilä mittaripaikoilla saa olla aamukahdeksaan asti ilmaiseksi. Portin takana sen sijaan maksu juoksee koko ajan, myös illalla. Eli jos synnyttämään saapuu illalla, niin mahdollisuuksien mukaan voi olla järkevintä jättää auto ensin mittaripaikalle ja synnytyksen kestäessä seuraavana aamuna sitten siirtää se portin taakse.

juulia
Posts: 4
Joined: Fri May 06, 2011 10:14 pm

Re: Taysissa synnyttäminen -minne auto parkkiin?

Post by juulia » Wed May 11, 2011 4:03 pm

Selvittelin asiaa hieman lisää, ja parkkialueilla on hinnoissa vaihtelua, edullisimmillaan tunti maksaa 0,50 € ja kalleimmillaan 1,20 €. Tämän lisäksi on olemassa vielä halvempikin vaihtoehto, jos jaksaa kävellä Kuntokatua vähän matkaa ohi TAMK:in niin vasemmalla puolella on huippuedullinen parkkialue: menin paikalle aamu kymmenen maissa ja sain auton koko päiväksi (seuraavaan aamuun asti) parilla eurolla!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests