laina?

Yleinen keskustelu aiheista joille ei löydy sopivaa paikkaa muista kategorioista
Post Reply
ritaak
Posts: 1
Joined: Sun May 07, 2017 3:52 pm

laina?

Post by ritaak » Sun May 07, 2017 3:53 pm

Hei! Etsin ensimmäistä asuntoa ja haluan, että se on omistusasunto, eli tarttis hakea asuntolainaa. Etsin firmaa, joka auttaa lainan hankkimisessa. Onko kukaan ottanut asuntolainaa tai jotain muuta lainaa käyttäen jomman kumman näiden firmojen apua: www.uusilaina.fi tai www.pienlainat.fi

Ensio81
Posts: 1
Joined: Sun Aug 13, 2017 11:30 am

Re: laina?

Post by Ensio81 » Sun Aug 13, 2017 11:41 am

Hei!

Ensiasunnon hakeminen on todella iso askela ja sitä ei todellakaan tulisi ottaa kevyesti. Vaimon kanssa kävimme alkuun useassa kivijalkapankissa (joita en nyt halua tässä nimetä) ja suoraan sanoen kohtelumme oli todella ala-arvoista!! Nopeasti vaimon kanssa äkkäsimme että eihän me täältä penniäkään saada ja koitimme vain hymyillen päästä pois tilanteesta ilman konfliktin syntyä!

No sittenhän siirryimme nettiin ja heti ensivaikutelma oli huomattavasti lämpimämpi. Otimme useammankin täysin netissä toimivan pankin asiakaspalveluun yhteyttä ja saamamme palvelu oli tuhansia kertoja parempaa kun se mitä jouduimme peruspankeissa kokemaan. Nettisivujen silmäily kävi kyllä melkoisesti työstä mutta kyllä voin iloisesti todeta että perkule sentään kyllä tämä työ kannatti! Sivujahan sai käydä läpi kymeniä, mutta sitten alkoi lyyti kirjoittaa ja löytyi todellinen helmi! Vaimon vinkist sitten päädyttiin tälläiselle sivulle: http://www.talouskuntoon.com/kulutusluo ... ton-laina/ ja voi että kyllä oli helppo löytää meille sopiva mahtava vakuudeton laina. Nyt on ensiasunto alla ja ei voisi elämä paremmin porskuttaa! Toivottavasti tästä oli apua muille samaisessa tilanteessa oleville, jotka ovat saaneet yhtä toivottoman fiiliksen mitä me aikoinaan saatiiin!

Hyvää loppukesää kaikille ja älkää vaan missää nimessä luovuttako vaikka epäasiallista palvelua tulisikin kohdallenne. Positiivisin mielin vain etiäppäin vaikka ikävältä tuntuisikin!

Ystävällisin terveisin Ensio.

jorma112
Posts: 1
Joined: Mon Mar 04, 2019 7:36 pm
Contact:

Re: laina?

Post by jorma112 » Mon Mar 04, 2019 7:44 pm

Ei ole tullut noita kokeiltua. Noin kuukausi sitten tuli haettua autolaina netistä. Hieman oli kalliimpi kuin kivijalkapankeissa yleensä mutta sain lainan samana päivänä tilille, joten en viitsinyt neuvotella viikkotolkulla pienen lainan takia kivijalkapankissa.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests