* Ydinvoima pettää A I N A .

Yleinen keskustelu aiheista joille ei löydy sopivaa paikkaa muista kategorioista
maurilappi
Posts: 135
Joined: Tue Nov 18, 2014 5:40 pm

* Ydinvoima pettää A I N A .

Post by maurilappi » Thu Nov 19, 2015 10:28 am

Agrifoorumin satoa 11.2015
Nauraa pitää AINA sinisontiaisten harhoille, ihan a i n a ! :huraa: :) Nettipoliisina elät siis ihan omatekoisessa rahan kattamassa harhojen maailmassasi vaan? Kuuntelematta ja seuraamatta mitä maailmalla OIKEASTI tapahtuu?

- Maalämpövoimalassa On hyvin simppeli perusidea. Aurinko lämmittää maan kesällä. Päälle tulee lumet ja roudat. Siellä se on kesän Aurinko tallessa +4C lämmössä. Vaikka olisi -35C pakkasta. Tuon huikean +40C lämpötilan eron hyödyntämisen ajatus On keskeistä. Lämpöpumpun hyötysuhde onkin AINA hyvä +300%<!

- Tuulivoimasta 2/3 osa tulee JURI TALVELLA. Tuulivoiman tuotto siis KASVAA rajusti kysynnän mukaan. Kun talven kylmät tuulet puhaltaa sulan meren yli. Alkaa tuulivoimaloiden tuotot kasvaa siitä eteenpäin. Ydinvoimalathan EIVÄT säädy tunnetusti lainkaan. Eikä YHDELLÄKÄÄN ydinvoimalalla ole tarjota Watin Wattia LISÄENERGIAA talven lämmityksiin. TVO/ASEA opetti tämän perusfaktan kaikille ydinalan ammattilaisille.

- Geoterminen on sitten taas TOINEN erittäin toimiva tapa tehdä täysin ilmaisella polttoaineella haluttua SÄÄTÖENERFGIAA. Ilmaisella polttoaineella, kuten tuulellakin, kun on AINA 0-100% säätövara käytettävissä. Toisin kuin täysin säätökyvyttömällä ydinhirviöllä superkalliin Pu-239 kanssa. ST1 Tuli näytti ja voitti. Osoitti, että 40 000kW geotermisellään pyöritetään heittämällä VAIN reilun vuoden rakentelun jälkeen 10% Espoon energian tarpeesta! Hyvä alku aloittaa +120C energiabisnes Arto Laurin opastamalla tietotaidolla. Suomessa nimenomaan Arto vuosia kertoi tästä aarteesta maassamme. Kunnes ST1 idean häneltä kiitollisena otti!

maurilappi
Posts: 135
Joined: Tue Nov 18, 2014 5:40 pm

Re: * Ydinvoima pettää A I N A .

Post by maurilappi » Fri Nov 20, 2015 8:01 am

Agrifoorumi 11.2015
Joo Areva TOSIAAN myi Saudeille 16 reaktoria. Sitten Saudit alkoi ihmetellä, että mistä liikenee jokaisen reaktorin vaatima tauoton 1 800L/s makean veden minimit?

Areva ratkesi nauramaan, ettei ole HEIDÄN ONGELMANSA!))

No Saudit veti asiasta Arevan oikeuteen. Ja Arevalle tuli huijauksesta niin kovat sakot. Että koko Areva päätettiin lopettaa kesällä tämän takia, ja MYÖS toki OL-3 epäonnistumisten vaatimien miljardien korvaustensa kiertämiseen.

Sen jälkeen ei aiheesta olekaan SUPO sallinut ensimmäistäkään keskustelua. Sopii TOKI miettiä yhä, mistä Saudeille olisi NYTKÄÄN ottaa jäähdytysvettä. Kun koko maassa EI ole makeaa jäähdytysvettä MISSÄÄN. Ja IAEA ydinturvalakikin estää meriveden kuumentamisen yli +30C! . . .

PS. Kesällä muuten Maaseudun tulevaisuus kertoi Suomen ydinsähkön hinnaksi 7,5snt/kWh, samalla kun Ruotsi toimitti vanhaa kuoletettua tuulivoimaansa 8- kertaa halvemmalla linjat punaisena Suomeen. TVO/Posiva/ SUPOO ratkaisu oli "koskettava". MOLKEMMAT PYHÄRANTA-RUOTSI 800MW pääsyöttökaapelit PYSYVÄSTI PANIIKISSA POIKKI!. . ))

maurilappi
Posts: 135
Joined: Tue Nov 18, 2014 5:40 pm

Re: * Ydinvoima pettää A I N A .

Post by maurilappi » Sat Nov 21, 2015 8:48 am

Tikaria selkään

Agronet/ Niinpä Sepeteus. Karmeita säteilyyn sairastumista ja kuolemaa Fukushiman tappamassa Tyynessä valtameressä. Mutta SUPO- nettipirujen mielestä on yhdentekevää menettää joku "Tyyni valtameri" heidän ydinasebisneksiinsä.

Kun onhan meillä v i e l ä tuhoamatta Atlanttikin..)
_______________________________________

Näin riemuraikkaasti ajattelee huumediilaavat, Pu- kaupoistaan tunnetut SUOMEN POLIISIPÄÄLLYSTÖT!

Ja onhan se nyt vallan hurjaa, että EU puuttuu niin Unkarin laittomiin ydinvoimahankkeisiin, kun vie oikeuteen Englanninkin ydinsekoilut. Mutta TARKOIN EU:kin joutuu kumartamaan Suomen TVO ydinrikollisuuden edessä!

Juhlikaamme toki sitä vaikka katsomalla Suomen tiukimmin poliisivoimin sensuroitua Pohjolan parhaaksi palkittua ATOMIN PALUU elokuvaa! K e r r a n k i n Suomalainen ydinrikollisuus niittää laakeripalkintoja maailmalla!

PS. MIKSI muuten EU ei uskalla puuttua Suomen ydinsikakulttiin? No kas kun USA ja EU himoavat saada vapaasti VAKOILLA Venäjän nykyistä ydinteollisuuden tasoa konkreettisesta reaktoritorsosta. Ja Suomella on pitkät "Loviisalaiset " perinteet siitä miten vakoilu onnistuu ongelmitta. Vielä niin, ettei Venäjä tajua edes sinirististä puukkoa selässään. )

maurilappi
Posts: 135
Joined: Tue Nov 18, 2014 5:40 pm

Re: * Ydinvoima pettää A I N A .

Post by maurilappi » Sun Nov 22, 2015 11:18 am

Geotermisen energiaonkalon käytön ikä


Arto Lauri 153. Tesla, Colombia, ISS

https://www.youtube.com/watch?v=_oIUE7HzimA
-------------------------

Arto Lauri 152. Forest explode

https://www.youtube.com/watch?v=PcDM_Wth2Sc
------

Wiki. "Alueella on lisäksi monia geysireitä ja kuumia lähteitä, muun muassa maailman ehkä kuuluisin geysir, Old Faithful eli Vanha Uskollinen. Ensimmäinen valkoihoinen, joka kävi Yellowstonessa, oli todennäköisesti John Colter, joka vieraili siellä 1800-luvun alussa." "Luotaimet tutkivat 100 miljoonaa vuotta vanhojen vuoristojen geyshirejä."

ST1 Perustaman 40 000kW geotermisen reiän ympärillä keskustelevat nettiin provosoivat poliisimassat. Kertovat viljalti miten geotermisen lämpövoimalan käytännössä ainoa merkittävä kustannus on 2* 7km syvät porattujen reikien hinnat. Siinä kun ydinvoimalan todellinen käyttöikä investoinneilleen on ASEA tietojen mukaan 30y. Ja useamman kerran väkisin korjailtujen reaktorien käyttöikä 60 vuotta. Esimerkiksi TVO:n turbiinilaitosten ikä maksimissaan 7 vuotta.

On keskusteluun syytä tuoda uutta faktaa ST1 / +120C lämmön geotermisen laitoksen KÄYTTÖIÄT. Jos geotermisen laitoksen lasketaan kuolettavan hintansa 6- 10 vuodessa takaisin ja maksavan energiallaan 10snt/kWh.

Niin vertaamalla tätä kustannusta vaikka luonnossa toimivaan vastaavaan tyyppisten geotermisten kiehuvien lähteitten ikään. Voimme verrata sitä dokumentoidusti toimineeseen Yellowstonen "vanhaan uskolliseen". Joka on toiminut ihmissilmin KESKEYTYKSITTÄ JO yli 300 vuotta! Niin lasketaan malliksi tästä saatava laitoksen kWh hintaa:

10snt/kWh/ (300y/ 10y)= 0,33snt/kWh!!!
___________________________________

Ruotsista tuleva vanha kuoletettu tuulisähkö kustantaa todistetusti nykyään enää 0,75snt/kWh. Mutta näissä ekoenergian hinnoissa ei alarajaa nähdysti tule vastaan. Uusi ja selkeä uusi alan ennätykselle terve tuloa. 100- Kertaa OL-3 hanketta HALVEMPI ST1 ratkaisun mallit on nähnyt päivänvalon! Ei mikään ihme, ettei asiasta ydinala anna kirjoittaa mitään dokumentoitavia laskelmia..
-----------

maurilappi
Posts: 135
Joined: Tue Nov 18, 2014 5:40 pm

Re: * Ydinvoima pettää A I N A .

Post by maurilappi » Fri Nov 27, 2015 8:48 am

SEV salatuista
pari sanaa

Niin Saksa tuhosi tusinan verran yhdistymisensä jälkeen1989< eteenpäin tusinan verran Itäblogin reaktoreita. Maksoi tapansa mukaan mukisematta KAIKKI KULUT. DDR Ronneburgh Wismunth tuotti pahimmillaan 15% Maailman uraaneista alueella ja jalosti kaivetusta uraanista CCCP systeemin Pu-239 tuotantoa. Kuvaavaa onkin, ettei tästä ihmiskunnan kaikkien aikojen SUURIMMASTA ekotuhoksi "palkittu" ole tietoja juuri kenelläkään muulla kuin Arto Laurilla!

No kokonaan hävinneiden 12 reaktorin lisäksi mm. EU yritti vastaavasti 2000- luvulla vielä KORJATA Bulgarian 6 reaktoria. Hommaan upposi luonnollisesti maan koko budjetti! Kunnes kansa kyllästyi ja kaatoi Suomen lailla läpeensä korruptoituneen hallituksensa! Sen jälkeen myös nämä 12 unohdetun lisäksi 6 jäljelle jääneet Bulgarian sikakalliit ydinvoimalat on haudattu kokonaan julkisuudesta IAEA/SUPO käskyistä!

Uskomatonta näissä on, että lehdistö vaikenee AINA kaikesta keskeisestä ydinsikakultin totuudesta! Atomin paluussa puhutaan muuten MYÖS puolalaisen suulla ainakin vielä yhdestä 100% tuntemattomasta epäonnistuneesta Puolan reaktorista. joten näitä kyllä on ja PIISAA:
---

2008<

Jos... Siis JOS IAEA ydinrikollisilla olisi esittää muuta, kuin energianegatiivista 3000MW isotooppilaitoksiaan. Jotka vuodessa tuolla teholla tuottaa 55kg/y pelleluvun puhdasta uraania. Niin siitä kyllä suitsutettaisiin silloin lehdissä laajasti! Mutta, kun myös 2007 syksyn Cern kokeet osoitti MYÖS Pu-239 kierrätysten saannon romahtaneen 8 osaan "oletetusta" laserisotooppilaitteiston (90%) saannista. = Hankkeen tulos pysyvästi energianegatiivista!

Niin nyt ei ole M i t ä ä n laittaa tulevaisuuden reaktoreihin energiapositiivisesti! Ei edes epäjumaloitua thoriumiakaan. Sekin kun on (Pu-239 talouden lailla myös), 2,5- kertaa kalliimpaa tuotantoa ja peräti 10- kertaa tehottomampaa. No thoriumilla ladattu OL-3 noin 1600MW tehot romuttuisi 160MW pellelukuun. Jaa niin se fuusio. No fuusioreaktori tuottaa 10- kertaa enemmän säteilevää neutronia hallitsemattomasti ympäristöönsä, kuin perusreakori.

Ja sen kWh hinta kerrotaan EUROINA! Eli nyt ydinvoima toimii t ä y s i n ilman polttoaineitten mahdollisuutta. Mutta totuus ei toki alalla häiritse. Vaan kaikki vaan peitellään yhä suuremmalla sensuroivien POLIISIEN joukolla! Ei kai KUKAAN tosissaan usko, ettei jatkuvasti räjähdysmäisesti Maailmalla kasvavan sensuroinnin takaa löytyisi selkeä syy? Syy on JUURI YDINILLUUSIO kuplan puhkeaminen. Mikä syöksi tapahtuessaan 2008< eteenpäin koko ydinvoimasta riippuvaisen Maailman. Tie ulos ON ja pysyy Saksan mallissa. kuten nyt näemme!

maurilappi
Posts: 135
Joined: Tue Nov 18, 2014 5:40 pm

Re: * Ydinvoima pettää A I N A .

Post by maurilappi » Sat Nov 28, 2015 10:34 am

Ydinvoima ei tuota lainkaan energiaa!
_______________________________

Tuokin perustieto, että 3000MW isotooppipuhdistin tuottaa vain 55kg/y puhdistettua uraania. On kenen TAHANSA Gooklettamalla todennettavissa oleva fakta uraanin tuotannon hurjasta energian negatiivisuudesta.

Kiinnostavaa, kun YKSI TVO:n 870MW reaktoriin tuota menee ja palaa luokkaa 4 000kg!

Eli energioiden suhteen yhtälön M I E L E T T Ö M Ä N ISO tappio on selvästi nähtävissä. Kuitenkin ydinalalta EI tule riviäkään tällaisista aiheista. Miksi ei?

EI koska tällaiset ihan fysiikan perusfaktat kertovat miksi ASEA jo TVO:lla opetti, ettei ydinvoima ole k o s k a a n kyennyt tuottamaan edes sitä energiaa, joka systeemin rakentaminen VIE!

Näin selkeitä mokia. Ydinala tekeekin tämän energiansa 100% fossiilisilla energian tuhlauksilla. EU:ssa luotiin hätäisesti laki. Joka salaa tarkkaan tämän keskeisen ydinvoimaan kuuluvan energian suurtappiot.

3000MW/ 870MW* (4000kg/ 55kg)= 250

Ydinvoima on 250- kertaa energianegatiivista pelkästään isotooppijalostamisen takia.
--------------------

maurilappi
Posts: 135
Joined: Tue Nov 18, 2014 5:40 pm

Re: * Ydinvoima pettää A I N A .

Post by maurilappi » Mon Nov 30, 2015 11:40 am

3505. Atomin paluu klassik.

Atomin paluu saa MASSOITTAIN palkintoja ja suosiota. Otantaa filmin FB sivuilta 11.2015:

- Porin Promedaarissa lippujen kysyntä JO niin rajua, että varoitetaan loppuunmyydyn, ennen esityksen alkua.

- Keskisuomessa filmi niin ikää palkittiin KUUKAUDEN ELOKUVANA!
(Kova suoritus jo tämäkin yksinään, voittaa uusin Bond 007! Vastaavaa en muista.,)

- Neljä tähteä pitkin Suomen lehdistöä!. . .

- Helsingissäkin kansa vaatinut mestariteokselle erityisesityksiä jo!

Eikä tämä ole kuin alkusoittoa! Kööpenhaminassa 80 000 tavoitettua katsojaa pääelokuvalle! Saksan pää TV esityksessä tavoittaa kymmenen MILJOONAA katsojaa.. !
Suomalainen elokuva ei ole k o s k a a n ollut näin rajussa nosteessa!
____________________________________________________

PS. Sinällään kiinnostavaa. Useimmat elokuvan tekijät hakevat koko IKÄNSÄ kansaa kiinnostavaa aihetta löytämättä mainittavaa suurempaa. Sitten taas, kuten tässä tapauksessa. Ohjaajat kyllä löytävät kansaa kiinnostavan, enemmän kuin ELINTÄRKEÄN superlatiivien aiheen.

Mutta saavat kultakimpaleestaan niskaansa MAAILMAN JULMIMMAN, rikkaimman ja SUURIMMAN vallaseliitin ja viranomaisten merien oksenteet! Mutta näin se on. Tulevat sukupolvet eivät tästä ajastamme juuri muuta muistakaan; kuin tällaiset Atomin paluun kaltaiset uran uurtajien valtaisan tärkeät ja rohkeat työsarat!
-------------------

maurilappi
Posts: 135
Joined: Tue Nov 18, 2014 5:40 pm

Re: * Ydinvoima pettää A I N A .

Post by maurilappi » Fri Dec 04, 2015 10:15 am

Kaasuuntuvalle ydinjätteelle ei toimivaa ratkaisua YLE 2015.
_____________________________________

"Ja vuonna 2010 Valkoinen talo joutui ilmoittamaan, että suunnitelmasta on luovuttu. Rahaa ehti palaa 15 miljardia dollaria.

Myös esimerkiksi Japanissa, Britanniassa ja Kanadassa on suunnitelmia sijoittaa ydinpolttoainetta syvälle maan alle. Sijoituspaikkojen etsiminen ei ole vielä käynnistynyt. Prosesseista odotetaan hankalia, eikävätkä laitokset avautune ennen 2040-lukua.

Saksassa tutkittiin vuosikymmeniä mahdollisuutta sijoittaa korkea-aktiivista jätettä Gorlebenin suolakaivoksiin. Suunnitelmista kuitenkin luovuttiin vuonna 2000."

* Artikkeli sanoo SUORAAN ja PEITTELEMÄTTÄ, ettei Eurajoella ole MITÄÄN keinoa loppusijoittaa 2,3 miljoonaa, miljoona asteista läpi säiliöiden kiehuvaa Pu-239 jäte KAASUJA mihinkään. .. Nyt TARKKANA:

" MUTTA LAHJOMALLA KUNNA VASTAHAKOISET PÄÄTTÄJÄT AVOIMESTI SAATIIN HANKETTA ETEENPÄIN!"

Aivan k ä s i t t ä m ä t ö n t ä tällaisessa uutisoinnissa! kerskutaan, ettei ole MITÄÄN TEKNISTÄ RATKAISUA EFDES HAETTÚ. Riitti kun POLIISIEN AVULLA JA PAKOTTAMALLA VOIDELTIIN LÄPEENSÄ KORRUPTOIDUT SUOMEN PÄÄTTÄJÄT!. .. .

JOs, siis JOS YLE artikkeli olisi kyennyt esittämään edes y h d e n teknisen innovaation, ratkaisun ketjuun! Mutta ei ainoaakaan sellaista ole yksikään Maailman maa edelleenkään tehnyt. EI vaikka ydinjätteitten loppuratkaisuja on etsitty epätoivoisesti JO vuosisata!

YLE kertookin, että magaberi päätös EI ole lainkaan tekninen. Vaan ainoastaan POLIITTINEN RIKOS IHMISKUNTAAMME VASTAAN.

maurilappi
Posts: 135
Joined: Tue Nov 18, 2014 5:40 pm

Re: * Ydinvoima pettää A I N A .

Post by maurilappi » Sun Dec 06, 2015 8:30 pm

IL- foorumi 06.12.2015 (Lyhennetty.)

KLS
Lainaus: Anton Laurio
Vaikka sivun 373 tietoja. Joissa karusti kerrotaan miten kiinteä uraaninen metalli KAASUUNTUU tehdyissä kokeissa kiinteitten lasiampullien läpi kanavasäteilyn ioneina hengitysilmaan! .. Muuttaa arkisen ilman tappavaksi säteilyä itseensä sitoviksi murhaaviksi tuotoksiksi.

KLS
Tietyissä kokeissako vain?
Vai viittasiko tämä kohta radoniin? Se kyllä tunnettiin jo 1900-luvun alusta lähtien, mutta siitä käytettiin aluksi muita nimityksiä kuten emanaatio tai emanatsioni.
Kyllä jotkin uraaniyhdisteetkin, esimerkiksi uraaniheksafluoridi, ovat kaasumaisia. Radon on yksi uraanista alkavan pitkän hajoamissarjan välijäsen, heti seuraavana radiumin jälkeen.

Mutta radonkaan sekään ole viimeinen; sen hajoamistuotteetkin ovat vielä radioaktiivisia ja yksi niistä, Pb-210, melko pitkäikäinenkin (puoliintumisaika hieman yli 20 vuotta). Lähinnä sen ja sen hajoamistuotteiden (Bi-210 ja Po-210) vuoksi niissä laboratorioissa, joissa radiumia alkuaikoina tutkittiin, KAIKKI esineet tulivat radioaktiivisiksi.

Ja esimerkiksi Marie Curien muistiinpanovihot onkin sen vuoksi talletettu lukittuihin kaappeihin säteilysuojusten taakse. (Tietysti joku voi heti epäillä, että tämä on vain tekosyy ja että todellinen syy onkin, että niiden sisältö halutaan salata.)
Sielläkin mihin radonia vain tihkuu maaperästä, kaikki esineet tulevat kyllä sen hajoamistuotteista radioaktiivisiksi. Jäljelle jäävä Pb-210:n ja sen hajoamistuotteiden aktiivisuus säilyy kauan.

Curien laboratoriossa asian laita oli tietysti toisin, koska siellä radiumvalmisteita käsiteltiin jatkuvasti. Siellä kaikki tuli VAARALLISEN radioaktiiviseksi ja on sellaisena pysynytkin.

newreply.php?do=newreply&p=18714241newreply.php?do=newreply&p=18714241newreply.php?do=newreply&p=18714241äääänewreply.php?do=newreply&p=18714241

antonlaurio
* HUOMAA, ettei Curien tappavan vaarallisessa laboratoriossa EDES tehty FISSIOKOKEOITA! Vaan kaikki tuokin kertomasi murhaava myrkytys tuli ilman fissiota!..
TVO/Loviisan Fissiossahan käsin kosketeltava "vain" 10eV uraani saa 200 000 000eV fissio energian LISÄN!
____________________
20 Miljoona kertaisen säteilyn LISÄ JUURI TEKEE URAANIUN kaasut miljoonien miljoonien asteitten läpi sulaviksi, ja erosoituviksi tappajiksi, ++..IONEIKSI ja megagikamyrkyiksi.
'
Kerroit, että Curien käyttämät käytännössä 100% "turvalliset" uraaniaineet muuttivat kaiken ympärillään TAPPAJAKSI JO! ...
TVO:n tempussa hommaan tuodaan 7 nollaa lisää kertomaan TODELLISESTA tappokertoimista!
------------

maurilappi
Posts: 135
Joined: Tue Nov 18, 2014 5:40 pm

Re: * Ydinvoima pettää A I N A .

Post by maurilappi » Tue Dec 08, 2015 9:05 am

IL- foorumi 12.2015


Neutriino toki säteilynä läpäiseekin TUNNETUSTI vaikka valovuosia paksuja lyijyseiniä. Jälleen yksi säteilyn laajasta kirjosta joka tekee sen! ( Mutta osuessaan protoniin synnyttää 1000 000eV gammaterssin!)

Neutroni taas on liki valonnopea fyysinen, vedyn massan kokoinen partikkelin säteilyn tyyppi. Joka kykenee POIKKEUKSELLISEN HYVIN läpäisemään mitä tahansa raskaimmankin aineen.

Norjalainen tutkija EBBESEN löysi uudelleen tämän säteilyn eroosion muodon 1990- luvuilla, kun havaitsi neutronien erosoimassa kultalevyssä silmin nähtävän kokoisia suuria reikäryppäitä eroosion syövyttämänä. Vuosikymmenet IAEA koitti salata tämän ydinalan kokonaan tyrmäävän kokeen. Kuten verisyydestään ja korruptiostaan tunnettu Suomen SUPO poliisivoimat myös Arton vastaavat faktat! Kuitenkin nykyinen fysiikka tietää ja myöntää Ebbesenin kokeiden kauhistuttavan totuuden tarkkaan!

Juuri suunnattoman kovalla läpäisyn kyvyllään se uraaninkin ytimen pystyy puhkaisemaan.

Niin säteilyn paine ajaa atomien pinnalta - miinus elektroneja pois. Ja muuttaa ne kuningas vettäkin tehokkaammiksi "happoaineiksi". Joka kykenee syövyttämään/ murskaamaan minkä TAHANSA alkuaineen valenssisidokset! JUURI TÄMÄ ominaisuus syövyttää reaktorien paskarautatankit H E T K E S S Ä täyteen huokoisreikiä! Tätä EI VOI KUKAAN KIISTÄÄ!

Lisäksi käyvästä reaktorista tulee ulos loputon määrä NEUTROEJA, jotka tekevät taas kolmiomallisia huokoisreikiä läpi reaktorin pellin! De FACTO.

Jos mennään eteenpäin niin läpi tulee myonit, pionit ja ties mitkä hadroniskut heittänällä.,

Entä vaikka reaktorin tehosta vastaava 3% ANTIAINEEN osuus vuotojen tekijänä? Antiaine kun EI PYSY edes magneettipulloissa!

Kirjo läpi tunkevista säteilystä tässäkin ON vain pieni otanta.

Wiki salatusta Röntgenistä:

"Röntgensäteilylle on ominaista sen suuri läpäisykyky. Se kulkee monien sellaistenkin kiinteiden aineiden läpi, jotka näkyvälle valolle ovat täysin läpinäkymättömiä." * Kuten huomaamme salatulle Röntgenille EI voida määritellä minkäänlaista "turvasuojaa" koska se tunkeutuu läpi mistä aineesta vaan!

Wiki paljastaa kertomani Gammasta näin suoraan ja karusti:

"Beetasäteilyn pysäyttämiseen riittää alumiinifolio tai lasilevy. Sähkömagneettisena säteilynä gammasäteily ei samalla lailla pysähdy kokonaan ainekerrokseen törmätessään!"!


* Fakta on JUURI TÄMÄ. Röntgen JA gamma läpäisevät minkä TAHANSA aineen. Lisäksi ne säteilyerosoivat aineen ja myös varastoivat energiaansa KASVAVASTI aineisiin., Siksi esim., TVO:lla oli TARKKA määräys siitä, ettei säteilyn lähteen päällä saanut pitää lyijysuojaa kuin 2-4 viikkoa. Jonka jälkeen SUOJA ITSESSÄÄN ALKOI SÄTEILLÄ SEKUNDÄÄRISESTI JOPA ENEMMÄN, kuin suojaamansa säteilijä!. . . Röntgen/ gamma säteilylle siis EI voida määritellä mitään tunnettua suojakerrospaksuutta!

-------

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests